Charity HOG Chapter 1 AROS

Vi har overskud ,smiler og er glade når vi kører på vores Harley Davidson

Kan vi bidrage med smil og glæde, give andre smil og lidt glæde så gør vi det rigtig gerne.

Derfor tilbyder vi køreture til udfordrede medmennesker som nok aldrig ville have mulighed for den salgs.

Vi tillader os at prioritere mellem køreture til grupper og enkelt personer som har et særligt behov ,eller som er udfordret i det daglige.

Vi har kørt med unge institutionsbørn, besøgt institutioner som nok aldrig ellers ville opleve ligende, vi har besøgt festivaler for udviklingshæmmede, kørt ture og spredt glæde .

Vi arrangerede en lørdagstur med unge piger og drenge , fra institutionen MultifunC i Viby, de gav kaffe og rundstykker, kl 10 kørte vi 20 harleyer igennem Århus indre by vidre til Rosenholm slot uden for Hornslet hvor der var pitstop og mulighed for at bytte pladser , for at prøve en anden Harley.

Derpå vidre til Udbyhøj , med færgen over , hvor vi spiste den medbragte frokost fra MultifunC. Igen var der mulighed for at skifte pladser på vores Harleyer.

Efter frokosten gik turen ad smukke snørklede veje til havnen i Mariager hvor MultifunC havde medbragt kaffe og hjemmebagt kage, turen afsluttedes med pølser og brød hos MultifunC , en super oplevelse for alle med et stort smil.

Hvis det er regnvejr , vil vi meget gerne flytte aftalte køretur , frem for at aflyse.

Børn/unge skal være mindst 135 cm i højden , have samtykke fra forældre/værge vi tager hjelme med.

Kontakt Charity-officer for yderligere information og hvis i har nogle spørgsmål (findes under kontakter)

Med venlig hilsen HOG Chapter 1 AROS