Bliv medlem!

Indmeldelse i HOG CHAPTER 1 AROS, betinges af at man også er medlem af HOG International og derfor vil din indmeldelse først blive godkendt/accepteret, når det internationale medlemskab er på plads.

Så først og fremmest skal du meldes ind i HOG International, og det kan du gøre ved at trykke på dette link: HOG International. Her kan du vælge mellem Full member eller Associated member. Full member skal betale et årligt kontingent til HOG International. Associated betyder, at du skal være associeret med en, der er Full member. For at blive Full member, kræver det desuden, at du er ejer af en Harley-Davidson motorcykel.

Dernæst skal du udfylde indmeldelsesformularen her nedenfor. I Chapter 1 Aros kan du vælge at blive medlem eller associeret medlem. Indmelder du dig som medlem, kræver det at du er ejer af en Harley-Davidson motorcykel. Indmelder du dig som associeret medlem, kræver det at du er associeret til et medlem, der ejer en Harley-Davidson motorcykel.

Du vil modtage en opkrævning i forbindelse med din indmeldelse og når indmeldelsen er godkendt, vil du modtage en mail herom, samt en kuvert med HOG Chapter 1 AROS mærker til din vest. Disse mærker er kun til "låns" og skal tilbageleveres ved udmeldelse. Når du er blevet medlem i Chapter 1 Aros kan dine børn/børnebørn deltage i Chapterets arrangementer. Desuden kan du som medlem købe et "gæstekort" der giver dig mulighed for at have en vilkårlig gæst med til Chapterets arrangementer. Gæstekortet koster det samme som et medlemskab i Chapter 1 Aros. Kontakt vores Membership Officer hvis du ønsker at købe et gæstekort.

Økonomi:

HOG Chapter 1 Aros:

  • Indmeldelse inkl. mærker: 595,- Kr.
  • Medlem årligt: 295,- Kr.
  • Associeret medlem årligt: 295,- Kr.

HOG International:

  • Full member årligt:
  • Associated member - årligt:

UDFYLD FLEST MULIGE FELTER NEDENFOR OG TRYK PÅ "REGISTRER"

Associeret til:


NB: Medlemskabet vil først blive godkendt, når H.O.G. International medlemskab er i orden.