Hold da op for en forårssæson!!!!

Ikke meget klubliv i den da!

Køresæsonen er godt i gang og inden længe er der også gang i klubaktiviteterne igen. I er helt sikkert klar til at mødes lidt mere med HOG vennerne igen.

HOG Chapter 1 Aros efterlever selvfølgelig - STADIG - regeringens og myndighedernes retningslinjer, der nu tillader, at vi kan mødes op til 50 personer under visse forudsætninger.

Der skal først og fremmest være øget fokus på håndhygiejne, og afstand til hverandre. Ja det bliver anderledes, men sådan er det for nu....

Folk med skavanker af den slags, der er særligt risikable i forbindelse med coronavirus bør nøje overveje deres situation!

Og hvis du, eller en i din husstand, har bare det mindste symptom på sygdom, så BLIV HJEMME og beskyt på den måde dine venner for smitte. 

Når vi nu åbner klubben igen, så hav venligst lidt tålmodighed og tilbyd meget gerne at hjælpe med at få de nødvendige forholdsregler til at virke. Måske du også lige kan snuppe en tur med lidt rengøring af  kontaktpunkter mm. Det hele er lidt sjovere for alle når vi hjælpes ad!

Vi kommer i første omgang til at fokusere på udendørsaktiviteter og så håber jeg at vi inden længe vil se en masse køreaktiviteter på både hjemmeside og i vores Facebook gruppe igen.

Husk på vores HOG motto: Ride and have Fun - det kan man faktisk rigtig let klare uden nogen nævneværdig risiko for coronavirus! 

Afsted det går....

Vi ses lige om lidt i klubben eller i sommerlandet;-)

 

Mvh Director