KONTINGENT

 

Så er det igen blevet tid til at betale kontingent.

I år foregår opkrævningen som sidste år.

  1. Alle HOG Chapter 1 Aros medlemmer betaler både det lokale medlemskab og HOG Internationalt medlemsskab ved opkrævningen, som er på vej ud til alle medlemmer i slutningen af januar.
  2. Vi bruger Holdsport.dk, til at administrere kontingent indbetalingerne.

Du modtager i nærmeste fremtid en mail fra Holdsport, vedrørende kontingent til HOG Chapter 1 Aros, og til HOG International (med mindre du er Lifetime member).

I mailen vil der være et link til betalingen. Der kan betales med Visa/Dankort – Mastercard, og hvis du henter Holdsport App’en til din mobil kan der betales med MobilePay på mobilen. App’en findes til Android og Iphone. Der kan IKKE betales via bankoverførsel.

Vær opmærksom på at mail fra Holdsport hos nogen kan ende i spam-mail.

Holdsport.dk opkræver et lille gebyr for at håndtere betalingerne, som du også skal betale. En del af deres indtægter kommer fra sponsorer, så der er annoncer på siden.

Vi har alle forskellige opkrævingsmåneder for HOG internationalt medlemskabet, fordi det kører fra den måned vi har købt vores Harley. Har du f.eks. næste opkrævning i juni 2019, så betaler du HOG internationalt kontingentet i jan/febr 2019. Når vi betaler til HOG International lægges der 12 måneder oven i dit medlemskab. Herefter løber dit HOG internationalt medlemskab frem til juni 2020. På den måde mister du ikke noget i forhold til dit medlemskab i HOG International.

Oplever du problemer eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kassereren, Teddy Elgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..