KALENDER

Download som iCal-fil
HOG Norweigan National Rally
HOG_Norge.jpg
Torsdag, 27. Juni 2019, 10:00
Til Søndag, 30. Juni 2019
 

 

Vores Norske venner fra  HOG Oslo Charteret afholder National Rally i denne Weekend.

Skal du med til NATIONAL Rally in Gol - 170 km nordvest for Oslo… lige midt i den storslåede norske natur. 
 
27 - 30 juni 2019.  Læs om Rallyet her  https://oslo.hog.no/arkivet/national-rally-2019
 
Vi har reserveret to hytter på Hallingdal Camping med plads til 6 personer i hver hytte. Vores hytter ligger sammen med 5 hytter som er booket af Sjørlandet Chapter, så der er allerde nu lagt kul på grillen til en festlig weekend. 
 
Prisen for overnatinger og tilmelding til National Rally 2019 med ankomst fredag og afrejse mandag (3 overnatninger) er kun 800 kr.  Pladserne sælges efter først til møllle princippet. Din plads er sikret når du har betalt det fulde beløb og vores kasserer har bekræftet din plads. Du kan betale med Mobile Pay nr 45282  eller bank overførsel til klubbens konto i Arbejdernes Landsbank Regnr. 5301 konto 271954.
 
Her er en link til hytterne. 
 
Tilmeld dig nu muligt for at være sikker på en plads.  
 
Pladserne bliver også solgt hos vores venner i Jylland Syd og Copenhagen og vi håber at de tre huse bliver bredt repræsenteret fra alle tre chapters. 
 
Når tilmeldingen er slut kommunikerer vi direkte med alle deltagerene omkring praktiske opgaver. Omkring fælles indkøb af mad og drikkevarer.   
 
Vi planlægger at køre via Sjælland og Helsingborg med afgang fra Helsingør fredag morgen.  Er der nogen som hellere vil køre via Hirtshals, så mødes vi bare i GOL.
 
 
Spørgsmål vedrørende betaling kan stiles til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Sidste tilmelding er 15. marts

 

Registeringer er nu lukket
 
 

Tilbage