Biker Jens
En forrygende aften med Biker-Jens
Jens Romundstad bedre kendt under kunstnernavnet "Biker Jens", er en dansk civiløkonom, performer, tv-vært, lokalpolitiker for Venstre og deltager af Robinson Ekspeditionen 1998 og Robinson Ekspeditionen 2002. Han er nok mest kendt for at være vært på rejseprogrammet Biker-Jens i USA. Jens kommer og fortæller omkring sit liv på motorcykel. En af rejserne, bød på utallige og ekstreme oplevelser og møder med blandt andre den verdensberømte dansker, Morten Andersen, der var kicker for Atlanta Falcons, Ku-Klux-Klan, Sven-Ole Thorsen, alligatorjægere, voodoo-præstinder og den danske trommeslager i rockbandet Metallica - Lars Ulrich.

Tryk på overskriften "Biker Jens" og læs mere....

 

Biker Jens har lavet følgende Tv udsendelser:
Biker Jens i USA
Det var et rejseprogram, som følger Biker-Jens på hans tur tværs gennem Guds eget land USA.
Biker Jens i Østen
Dette program handlede om hans tur gennem Østens farverige og snoede bjergveje i Thailand, Malaysia og Singapore.
Biker Jens Down Under
Her var Biker Jens i Australien. hvor han kørte på de australske veje. Han møder bl.a. Paul Hogan, dykker med hajer, fanger krokodiller, prøver livet som stockman og guldgraver.
Et liv på Grænsen
En grænsebrydende dokumentarserie hvor Jens Romundstad portrætterede 8 forskellige ekstreme livsstile i USA. Serien fik megen opmærksomhed grundet de hårde og farlige prøvelser Jens udsatte sig selv for. Herunder en pro-wrestling kamp hvor Jens blev slået bevidstløs, blev skudt over 30 meter ud af en kanon, fløj 19 meter på motorcykel, levede på gaden som hjemløs og mistede bevidstheden efter 4 minutter 16 sekunder under vand uden luft i konkurrence mod verdensmesteren i fridykning Martin Stepanek.
Jens Romundstad modtog den internationale Brigit Bardot Genesis Award af Humane Society of United States for et af seriens programmer, der fokuserede på dyrevelfærd og tyrefægtning.