Sæsonstart 2009
Så blev der igen givet gas, først på pladsen foran klubhuset hvor der fra kl. 10.00 til kl. 16.00 var et næsten konstant bulder af dejlige v2er motorer, og sidst men ikke mindst i klubhuset hvor der kl. 18.30 blev kaldt til bordets glæder.
Sjældent har så få, glædet så mange, med så meget, rigtig lækkert mad, det var jo en sand fornøjelse at komme på ”gourmet restaurant” i Hogs eget klubhus stor ros til dem som stod for madens frembringelse, og stor ros til dem som sørgede for at vi andre bare behøvede at møde op til fest i klubhuset, hvor det hele var lavet parat, således at vi kunne få en optimal aften ud af det.

Tryk på overskriften "Sæsonstart 2009" og læs mere...

 

Fed musik manglede da heller ikke, lidt ærgerligt at man kun kan mundaflæse når rocken starter, men pyt det ville jo være lidt mærkeligt, at have en Blaupunkt transistorradio fra starten af 1970, til at stå og bræge i det ene hjørne, når det er rock i synagogen vi vil have, min tinnitus blev da seriøst genopfrisket for alvor.
Det var flot at få besøg fra Drammen i Norge vi er stolte over, at I tog turen herned til ”vor” sæsonstart, Vi kan kun håbe på at i syntes det hele, var turen værd, i det mindste slap i for at skulle køre i sne.
Til gengæld kommer vi som aftalt, en håndfuld Hogs til træf i Geiranger i Norge den 20 juni. Vi kan bestemt mødes over et glas humle eller 3. hvis I sørger for at vejene er ryddet for sne til den tid.
Det er med denne sæsonstart endnu en gang ført bevis for, at der ved godt fremmøde, genereres godt selskab og god stemning, lad dette være en lære, og af hensyn til dem som fremover arrangere festen, for vi andre, --MELD JER TIL—I GOD TID!-- det er meget mere inspirerende at planlægge en fest hvis man på forhånd ved at der kommer mange.
Tak for en inspirerende dag/aften, Vi ses derude (Ps. det gør ikke noget at vi skal køre på Harley,-- BARE der er langt.!!!!)
Mange Hilsner
Jørgen Ladefoged