Værkstedsaften
15 interesserede mødte den 25.03.08 frem til en værkstedsaften med råd og tips, omkring forårsklargøring af motorcyklen, hos CAPS Risskov, Jesper værkfører fortalte om batteriet og hvor vigtigt det er at holde power på det og gerne med en pulslader når motorcyklen ikke bruges dagligt, det forlænger levetiden på batteriet, og så er der jo også den fordel at "dyret" altid er klar til start, og det er lidt vigtigt i denne tid hvor det klør alle mulige steder på kroppen, men kløen er nok mest udpræget i højre håndled hos de fleste tros alt! --Man kan næsten ikke vente på at saltet skal blive skyllet af vejen og moder sol vil skinne fra en skyfri himmel.

Tryk på overskriften "Værkstedsaften" for at læse mere....

 

Som det jo går så tit på et spændende værksted, er der en masse forstyrrende elementer i form af spændende projekter med opbygning af cykler, bl.a. en rigtig perle af en sort softtail som Jesper har bygget på i et stykke tid. Den er helt i gennem fed og vi kan næsten ikke vente til den er færdig. Derudover har den en makrel der efter sigende skulle komme til at sparke røv.
Der var lidt snak om motorer og motorolie, og Jesper forklarede lidt om forskellen på motorcykler med en separat olietank til motorolien hvor motoren er med såkaldt tørsump i modsætning til mange andre typer motorer hvor al olien er i krumtaphuset, det var meget interessant at høre om.
Vi mente, at vi nu skulle til at høre om nano-produkter til vedligehold, men det blev der faktisk ikke tid til, Mogens havde bestilt mad til os og så var der dømt pizza, vi kunne jo høre om nano en anden aften blev nogle af os enige om.
Vi spiste i butikken, med de fristelser som de nye Harley modeller unægteligt er, som de står der-- oplinet i flere rækker, så der blev der sparket nogle dæk samtidig. Vi blev efter indtagelse af en udsøgt pizzamenu ført ned til hylderne med plejeprodukter og fik der en god fornemmelse for hvad der findes til pleje og vedligehold af Harlyen.
Og til os som var til stede, blev der lige inden denne gode aften sluttede, udleveret nogle Harley plejeprodukter som vi i ro og mag kan gå hjem, og udsætte vores motorcykler for. Vi siger tak for en spændende og hyggelig aften.
Med Venlig Hilsen
Jørgen