Tur til Aarhus MC parade
Den 26.maj 07 var vi en gruppe på fire cykler: Per V rod, Jørgen, Keld og Leif (Lotte manglede strøm og syntes ikke det var sjovt at sidde bag på).
Vi mødtes ved klubhus kl. 10 og turen startede kl. 11.00. Vi kørte ad små veje med bakker og sving i massevis og med et par gode lige landevejsstykker hvor vi kunne vride øret og få luftet lydpotterne. Det gik uden om Århus via Hjortshøj – Elev – Trige - Søften – Sabro – Harlev (hvor vi havde et kort pit stop til benzin og en smøg) - forbi Jeksen – gennem Stilling og langs Stilling sø – Vitved – Solbjerg som vi så et par gange (bikere kører ikke forkert men får flere oplevelser) – Ask – Beder - Fløjstrup – Moesgård – gennem skoven. Så kom vi ud på Strandvejen og kunne blæse med håndtaget i bund det sidste stykke forbi Tangkrogen hvor der allerede var hundredvis af mennesker i det flotte solskinsvejr.

Tryk på overskriften "Tur til Aarhus MC parade" for at læse mere....

 

Vi landede kl. 13.oo og gik straks til frokost – en kæmpepølse med et forfriskende glas vand. Derefter var vi rundt og hilse på gamle og nye venner inden Paradekørslen kl. 15.00. Det var en flot tur på en times tid. Jørgen og jeg var så heldige et vi et par gange ikke nåede med over lyskryds – vi var dog kun betinget kede af at skulle lægge først fra land når det skiftede til grønt. Her var Jørgen lige et par grader hurtigere så nu skal jeg vist have mere luft i hjulene.
Tilbage på pladsen kunne vi glæde os over at et HOG chapter ”ROGALAND” fra Norge var største fremmødte klub og havde også længst kørende mand. Der var ingen præmier til os!
Vi skiltes og kørte hjem ved 18-tiden men Jørgen og jeg slog et sving rundt om Skæring og faldt i staver over en øl i strandkanten hvor vi så kunne runde en hyggelig dag af med et par vitser og nogle løgnehistorier.
Altså endnu en hyggelig tur med HD venner.
Hilsen fra Leif