HOG MOMENTS

2019 Nytårskur
Dejlig Nytårskur, hvor vi hilste på hinanden og ønskede Godt Nytår.

2018 Amerikaneraften i Hammel

Endnu engang ført an af Gert Jensen blev det en succes med Amerikaner aften - Charity kørsel i Hammel.

Mere end 27 Hogger Harleyer stod flot lined op foran Grill83, som igen i år bød på Flæskestegssandwich og kolde drikke.

Vi fik overrakt et flot skilt til Grill83 med vore bedste anbefaling og tak for deres fantastiske værtsskab i forbindelse med Amerikaner aften i Hammel siden 2012.

Der blev kørt Charity ture og snakket Harley Davidson med mange interesserede glade mennesker der fik en god oplevelse.

Et godt HOG moment i Hammel med super fint vejr.

 

2017 Førstehjælp

I dag var vi 14 personer som var så heldige at være med til førstehjælp kursus - underviser var Mads Jakobsen yderst rutineret og super god underviser.

Arne Lysmose spurgte om et førstehjælp kursus kunne blive for gammelt - hans sidste kursus var for 60 år siden :-):-):-)

Mads startede med at vise et billede af en ulykke, og kom med en problem stilling. Så var vi igang..der kom mange gode forslag og løsninger .... ja test dig selv.(se billede) og her er løsning

D - B - C - A .:-)

Første hjælp 4 hovedpunkter:

- Stands Ulykken

- Livreddende førstehjælp

- Alarmere

- Giv alm. førstehjælp

Rødekors formulere sig på denne måde:

- Skab sikkerhed

- Vurdere personen

- Tilkald hjælp

- Giv førstehjælp

Vi lærte hvordan vi flytter tilskadekommende personer - alm. førstehjælp - og betjening af hjertestarter, alt imens der var masser af gode spørgsmål og Mads kunne i den grad svare på alle.

Tusind tak for et rigtig godt kursus, vi vil i fremtiden have som mål at alle vores Road Captains vil gennemføre et sådant kursus så de er rustet til en ulykke.

 

 

 

2016 Donation Børnenes Kontor

I dag fik Børnenes Kontor 20.000 kroner. De skal blandt andet bruges på slikposer til 650 børn i trængte familier.

Det er ikke hver dag, man ser bikere i nissetøj.

Men i dag var en gruppe bikere trukket i de røde kostumer for at donere 20.000 til Børnenes Kontors ved organisationens pølsevogn i Aarhus.

- Vi har en velgørenhedsafdeling, hvor vi kører rundt til byfester og tjener lidt penge. Alle de penge vi tjener, samler vi sammen og finder ud af, hvem de skal doneres til, siger Hans Peder Frikke, Head of charity, HOG charter 1 Aros.

- Det er en del af det at være med i en Harley-klub. I det regelsæt står der, at vi skal give noget til velgørenhed, siger Hans Peder Frikke.

Igennem Aarhus Midtby kom bikerne så kørende med den store check. Hans Peder Frikke på sin Harley Davidson Soft Tail Heritage.

- Den blev jeg forelsket i, da den stod ude i butikken. Den sagde køb mig, og så blev det sgu den, siger Hans Peder Frikke.

Og hos Børnenes Kontor vakte pengene stor begejstring.

- Det sikrer, at den enormt store slikpose, som vi skal give 650 børn bliver til virkelighed. Jeg har talt med julemanden. Han synes, at det er en god ide, siger Jørgen Brixen, Børnenes Kontor, Aarhus.

2016 Sæsonslut

Sæson afslutning blev præget af Awards uddeling. Kun 1 pris tilfaldt 4 stk HOG'er...... 1% prisen gik til de 4 som læssede deres Harley på Trailer for herefter at køre i bil til Faker Sea træf i Østrig.

2016 Safe Rider kursus

Endnu en gang har vi fået en fantastisk dag hvor Gitte og Bent har sørget for en god oplevelse.

Gitte sørgede for god forplejning. Rundstykker og kaffe stod klar og de fleste at de 20 deltagere var mødt frem kl 9.00 så vi fik lidt kaffe at varme os på inden vi skulle ud på banen til formiddagens øvelser. Til frokost havde Gitte haft gang i grillen, og vi gik mætte til eftermiddagens øvelser.

Bent sørgede for en masse køreteknik og gode råd til alle. Både medlemmer med begrænset kørselserfaring og medlemmer med mange kilometer på tælleren fik noget med hjem.
Vi startede med at gå banen rundt – det var godt at få en forklaring på selve banen og ikke kun på en whiteboard i lokalet.

Derefter gik det løs med øvelser i kurvekørsel, undvigemanøvrer i kurver, nedbremsninger, undvigemanøvrer på lige vej, manøvre ved begrænset plads, kontrastyringer, håndtering af cyklerne med lav fart samt flere. Vi er nu en flok som er godt rustet til at køre foråret i møde. Med 20 deltagere kunne vi alle være på banen og deltage i øvelser hele dagen – det var SUPER.

Vejret var forrygende. Tør vej  på banen (nogle havde kørt på morgenfugtig veje for at komme frem), stort set vindstille og ca 10 grader. Men vi kom til at få varmen af øvelserne. Hvis det kneb var Gitte rundt med termokanden når der var kortere pauser på banen.

Dagen sluttede af med at vore allesammens Keld var ude med sidevognscyklen. Han måtte dog give fortabt da det gjaldt om at få Reiner løftet i vejret. Så tog Bent over og gav Reiner en æresrunde som er et æresmedlem værdigt nemlig med løftet sidevogn banen rundt.

Jeg kan kun sige at os der var med havde god dag og til dem som ikke var med vil jeg sige: prøv det næste gang.

Mvh
Leif Nielsen

Sæsonstart 2016
Så blev sæson 2016 sparket i gang :-)
Vejret viste sig igen fra sin gode side og der gik ikke lang tid før
hele Cap's område var fyldt med motorcykler og kaffe hungrende gæster.
Klublokalerne var fyldt til bristepunktet om aftenen til spisningen, og det blev
sent før de sidste gik hjem.
Vi takker Alf/Cap's for den dejlige grillmad og drikke.
Tak for en rigtig hyggelig aften :-)

Skydning i Skytternes Hus

En stor flok Hog'ere var i dag på besøg i Skytternes hus i Aarhus for at skyde.

Der blev både skudt med cal. 22, 38 og 9mm.

En one-shot konkurrence blev der også plads til, og der var ingen tvivl om hvem der vandt!

Trods lydisolerede vægge kunne man tydeligt høre, at det var Mette Hovgaard der slog Dan Nejlund i finalen. Hendes grin var på omkring 150 decibel :-)

Vi tog herefter ned på Shark's diner og fik rigtig god Amerikaner aftensmad, og sluttede af med en gang pool på stedet.

Tak for et godt arrangement....

Flipperfinale 2016
Efter nogle gode flipper aftener hen over vinteren var vi endelig nået frem til finalen.
Vi startede - vanen tro - med dejlig hjemmelavet mad kreeret af Niels Bundgas.
I dag var det kartoffel mousaka og til dessert stod den på hjemmelavet flødeis med Daimbund.
Herefter gik dysten i gang....

Den finurlige måde hvorpå spillet afvikledes gjorde, at ingen kunne føle sig sikker på en plads i finalen - uanset hvor mange points der hidtil var høstet.

Men velfortjent blev årets vinder: Niels Peter Nielsen aka Bundgas.
På en flot andenplads kom: Gert Jensen
Og på trediepladsen fik vi: Jan Roald Pedersen aka Jan Ørn

Et stort tillykke til dem :-)

Nytårskur 2016
Nytårskuren i Chapter 1 Aros blev en rigtig hyggelig aften.
Vi fik set tilbage på året der gik - og hørte om dette års arrangementer.
Dagens fødselarer Lotte Olsen og Lene Rydahl fik fødselsdagssang og blomster :-)
Dette års priser gik til:
- Årets HOG foto: Gert Jensen og Jens Barris
- Årets længst kørte mand: Keld Thyregod Jensen
- Årets længst kørte kvinde: Lisbeth Pedersen
- Årets længst kørte med Falck og andre redningskorps: Bent Jakobsen
- Årets Gæst i Aros: Lena Nørlem Østergaard

Fredagsbar 22 januar 2016
Endnu engang "tryllede" Mette Hovgaard & Co en dejlig middag sammen til os.
Lakseroulade, svinemørbrad i flødesauce med hjemmelavet kartoffelmos og banana split til dessert.
Efter at have skrællet 12 kg kartofler fik Knud Nygaard sig et nyt kælenavn: "Kartoffel-Knud".
Der blev hygget i klublokalerne igen :-)

Flipperaften
Endnu engang havde vi Flipperaften i klublokalerne.
Niels Bundgas havde sørget for et solidt vintermåltid til os: suppe til forret og æggekage med masser af bacon til hovedret.
Det kunne mærkes, at det var sidste omgang af flipperturneringen før finalen skal afvikles.
Alle gjorde sit bedste for at placere sig højest i rækkerne, og der blev da også flyttet rundt på placeringerne i forhold til sidst.
Feltet er tæt - hvem mon kvalificere sig til finalen?

Harley Owners Group

Hvad er HOG?

HOG står for Harley Owners Group og er en verdensomspændende forening for Harley-Davidson ejere. Foreningen er stiftet i 1983 og har på verdensplan over 1.000.000 medlemmer. I Danmark findes 3 underafdelinger af HOG - også kaldet Chaptere. Disse Chaptere er: Chapter 1 Aros, Århus; Copenhagen Chapter, København og Chapter Jylland Syd, Rødding. Alle ejere af en Harley-Davidson motorcykel kan blive medlem.

Hvem er Chapter 1 Aros?

Chapter 1 Aros er det første danske Chapter. Chapteret blev stiftet i maj måned 1998 og har i dag ca. 300 medlemmer. Navnet Aros er vikingenavnet for byen Aarhus. Chapterets Sponsoring Dealer er Cap´s Harley-Davidson Aarhus og Chapteret drives efter retningslinier udstukket af Harley-Davidson. Vores klublokaler har både bar, festlokale, toilet og bad. Klublokalerne finder du på adressen Lystrupvej 1E, 8240 Risskov.

Hvad er formålet med et HOG Chapter?

- Velgørenhed: HOG er en velgørende forening. Alle de år Chapteret har eksisteret, har der været mulighed for at donere penge til forskellige velgørende formål. 

- Gode oplevelser: I Chapteret samles Harley entusiaster i en upolitisk familieorienteret forening omkring den fælles interesse: Harley'en. Der arrangeres mange forskellige aktiviteter spredt over hele året og over hele landet - ligesom der årligt arrangeres udenlandske ture til internationale arrangementer eller visitter hos udenlandske Chaptere til fremme for International forståelse.

- Samvær: Et overordnet mål med foreningen er at have det sjovt sammen - og være sammen om vores fælles interesse - at køre på Harley-Davidson. Samtidig sætter vi pris på at hele familien kan deltage i de arrangementer vi afholder. Kort sagt - gode venner, flere venner og gode oplevelser sammen.

Hvem er medlemmerne?

Vores medlemmer kommer fra alle grupper i samfundet. Vi har fundet sammen omkring vores fælles interesse uafhængig af politiske standpunkter, økonomi og status. Vi er sammen fordi vi gerne vil være sammen - og fordi vi sætter pris på den livsstil som Harley-Davidson står for.

Medlemskab

For at blive medlem af HOG Chapter 1 Aros, skal du – udover at eje en Harley-Davidson motorcykel - også være medlem af HOG International.
Indmeldelsesblanketten til HOG International finder du ved at klikke her, og derefter kan du klikke her for at anmode om medlemskab i Chapter 1 Aros.

Adresse

HOG Chapter 1 Aros, Lystrupvej 1E, 8240 Risskov

Tlf. 87415555

HOG Intl. Chapter 9713

CVR: 39214873

Bankforbindelse

Arbejdernes Landsbank, Vesterbrogade 5, 1502 København V

Reg. nr. 5301, konto nr. 0271954

Skydearrangement
Et rigtigt godt skydearrangement arrangeret af Anders Thaisen.

"Drengene" fik skudt løs, så selv med store "hørebøffer" på var larmen enorm!

En rigtig hyggelig dag, med afslutning og mad på The Grill i Viby.

Nytårskur 2015
Endnu en fantastisk nytårskur i vores klublokaler.

Årets priser blev:

- Årets Lady HOG'er: Janne for bl.a. at blive medlem af Iron Butt Association ved at køre 1780 km indenfor 24 timer.

- Årets uheldigste: Olaf for sin uheldige Norgestur, der udover en tur i grøften, adskillige motorstop - også bød på brand i ledningsnettet.

- Årets næst-uheldigste: Keld Thyregod - da han med sin løse møtrik i maskineriet var med til at mange medlemmer ikke nåede frem til Faaker See.

- Årets flittigste HOG'ere: Bundgas og Reiner for det kæmpe arbejde de gør for - og i klublokalerne.

- Årets længst kørte: Jørgen Ladefoged - for at have kørt knap 16.000 km.

Tak til alle der var med til at arrangere denne festlige aften.

 

Boss Hoss besøg i Lystrup
Efter et solidt måltid i klublokalerne kørte vi på besøg ved Boss Hoss i Lystrup.

Herlig samling af Boss Hoss' som vi fik set - og ikke mindst HØRT, da talrige af dem blev startet op.

En stor tak til folkene fra Boss Hoss Lystrup for en meget spændende aften.

Donation til Broen i Horsens
Selvom køresæsonen går på hæld, mødte Hog'erne talstærkt frem til årets donationskørsel.

22 flotte Harley'er kørte med på fællesturen i det milde oktobervejr.

Vi kørte til Horsens og overrakte vores donation på kr. 20.000 til Hans Søgaard fra projekt BROEN.

Vi sluttede turen af med frokost på Mackies i Horsens.

Sæsonafslutning 2014
Endnu engang flot vejr til åbent hus ved Cap's.

Kl. 10.00 var pladsen fyldt med motorcykler og glade mennersker.

Til vores Chapters sæsonafslutning deltog 55 glade Hog'ere - en ny rekord :-)

Der blev hygget i klublokalerne og nydt lækker grill mad, sponseret af Cap's.

Mange tak til Cap's og alle Hog'ere for en god aften.

Dannevirke tur 2014
Tak for en rigtig god weekend i dejlige B&B Dannevirke i Owschlag, Tyskland.

Humøret var i top, vejret fantastisk og forplejningen - som altid helt i top.

En stor tak til Carsten og hans personale der var med til at gøre weekenden perfekt.

Flot fælles køretur arrangeret af Carsten om lørdagen. Dannevirker blev selvfølgelig booket til 2015 med det samme.

Jesperhus træffet 2014
Billederne taler for sig selv!

Det 15. træf på Jesperhus blev endnu en fantastisk weekend blandt Hog'ere fra Danmark og Norge.

En stor tak til fest udvalget, Jesperhus og alle deltagere der gjorde sit til, at weekenden blev et 

brag af en fest.

Leif 60 år
Vi var en stor flok Hog'ere der mødtes ved Marinaen i Egå, i anledning af Leif's 60 års fødselsdag.
Vi kørte en flot tur og tog et stop ved "Grønvang" i Randers. Himlens sluser åbnede sig dog på vej retur til Marinaen, så det var en flok temmelig våde Hog'ere der trådte ind i festlokalerne.
Leif trakterede os et super lækkert måltid, og det blev en rigtig hyggelig dag hvor vi også var med til at fejre Leif.
Flere af Leif's gæster fik en bagsæde køretur.
Tak til Leif og Lotte for en skøn dag i Egå :-)

Hirtshals tur
Det var en rigtig solrig og varm sommerdag, da vi var på tur til Hirtshals. Og det blev en rigtig "mad" tur.

Frokost ved havnen i Hals, stop ved havnen i Hirtshals og kaffe med småkager ved Janne Hjuleraa's søster Dorthe i Hirtshals.

Derefter gik turen ad små snoede veje til Lønstrup hvor vi da lige skulle have en is og nyde udsigten ud over vesterhavet. 

Herfra til Ingstrup, hvor Jannes mor og Poul bød på kaffe og kage i haven.

Glæden var stor hos vores tidligere Roomofficer Freddy, da vi stoppede ved ham i Vrå. Og Freddy og konen sørgede straks for pølser til os. Rigtigt hyggeligt at besøge Freddy.

Turen sluttede på havnen i Mariager med aftenskaffe.

Super fin dag !

 

Fælles køretur 22 juli 2014
Keld Christensen tog os ud i det blå en varm sommerdag.

Gourmet tur på Djursland ad små veje, for at lande i Bønnerup til lækkert stjerneskud.

Derefter kørte vi til Fjellerup, hvor vi spiste kæmpe isvafler.

Turen endte hjemme ved Keld og Alice i Fløjstrup hvor vi fik kaffe og likører i alle afskygninger.

Tak til Keld og Alice for en super god aften.

Samsø tur
Tak for en hyggelig weekend på Samsø.

Vi hyggede med grill, smukke køretur og godt humør hos alle.

Tak til Lotte for at være vores guide rundt på Samsø.

Gautefall 2014
Citat fra Mette Hovgaard: "Vi har haft en helt fantastisk tur som kan anbefales til alle HOG medlemmer.

Billederne viser med tydelighed, at det var en oplevelsesrig tur, med godt humør og hygge blandt Hog'erne fra både Danmark og Norge.

Amerikaneraften i Hammel
Freddy tog os i dag på en flot køretur fra klublokalerne til Amerikaneraften i Hammel.

40 Hog'ere var med på turen. Vi linede vores Harley'er op foran Freddy's datters spisested, Arenaen.

En stor tak til Freddy for arrangementet og til Arenaen for dejlig mad og drikke.

En rigtig hyggelig aften i Hammel. 

Scandinavian motorshow i Fredericia
En vellykket messe i Fredericia er ovre, og vi kan glæde os over,

at rigtig mange mennesker viste interesse for vores flotte stand.

Tusind tak til de Hog'ere der gav en hånd med - og en speciel tak til Bundgas for at arrangere standen.

Tur til Svostrup kro
Jørgen Rosenkrands førte os gennem det smukke søhøjland på dagens tur.

Smukt vejr, og 22 glade Hog'ere nød de snoede veje.

Svostrup kro diskede op med stegt flæsk ad libitum.

Tak til Jørgen for en god tur.

Besøg på Kalø gods
Vores medlem Peter Øster - der arbejder som godsforvalter på Kalø gods - 

viste os rundt og fortalte godsets spændende historie.

Tak til Peter for en spændende aften - og ikke mindst for kaffe og dejlige hjemmebagte boller.

Cuba aften
Niels og Keld fortalte om deres spændende motorcykeltur på Cuba.

Masser af sjove historier fra turen og flotte fotos.

Cigarer, Mojitos, rom og Cubansk musik til den store guldmedalje.

Pool turnering
HOG "hajerne" slog sig løs på Sharks i Aarhus.

Masser af "undskyldninger" for de svingende præstationer fløj gennem lokalet undervejs :-)

Men det var en hyggelig aften på Sharks.

Flipperfinale 2014
Flipperfinalen endte med at blive en ren "gyser".

16 Hog'ere dystede og stillingen var undervejs meget tæt.

Vinder blev: Jan Plovmand, nr. 2: Michael Hjuleraa og nr. 3: Janne Hjuleraa Poder.

Stort tillykke til dem alle, og en særlig stor tak til Peter Øster og Anne Steen for deres hjemmelavede økologiske burgere og pandekager med is.

Racehall
En klubaften med benzin i blodet.

Vi var i Racehall og køre gocart race. Den glatte bane gjorde, at det var mere "drifting race".

Men takket være Michael Mejlgaard fik vi godskrevet vores køreaften og har nu en ny tilgode.

Efterfølgende fik vi Amerikansk mad på The Diner i Racehall.

Nytårskur 2014
Nytårskuren blev igen en rigtig hyggelig aften i klubben.

Årets priser blev:

- Årets pudseklud: Michael Mejlgaard

- Årets Lady Hog'er: Janne Hjuleraa Poder

- Årets uheldigste Hog'er: Gert Krabbe Clausen

- Årets "brænder": Jacob Feldfoss

- Årets Hog'er: Michael Hjuleraa

En stor tak for den flotte og hyggelige aften til Bundgas og Freddy, og selvfølgelig til alle fremmødte Hog'ere der alle havde medbragt godt humør.

Førstehjælpskursus
Et spændende besøg af Peter fra Falck - der på en 

lærerig og samtidig meget underholdende måde underviste os i førstehjælp.

En god aften, hvor vi alle lærte nogle vigtige ting omkring førstehjælp.

Flipperaften
Så blev årets Flipper turnering sparket i gang.

Lækker mad og masser af hygge i klublokalerne.

ssonafslutning ved caps 28 september 2013 13
Cap's var igen, igen heldige med vejret som viste sig fra sin solrige side.

Om aftenen hyggede en flok Hog'ere sig i klublokalerne.

Stor tak til Cap's for mad, til alle der gav et nap med og til de glade mennesker der var fremmødt om aftenen.

Mosten Race Day
En forrygende weekend til Mosten Race Day, hvor HOG

havde camp for første gang.

Det var en rigtig god weekend med højt humør og en masse god race.

Jesperhus træffet 2013
Stemningsfotos fra det 14. Danish North Sea HOG Rally på Jesperhus.

Vi havde skønt sommervejr og masser af sjov, hygge, fælles køretur og glade Hog'ere fra Danmark, Norge og Sverige.

Skagen tur
En herlig tur i godt sommervejr til det nordlige jylland.

Janne Hjuleraa førte an til Skagen, hvor vi fik frokost på havnen. Turen gik derefter videre til Hirtshals, hvor Jannes mor stod

klar med kaffe og kage på havnen. Herefter gik det ad små veje til Lønstrup for at få is.

Turen sluttede i Hadsund med pizza til aften på restaurant Da Vince.

En super hyggelig tur.

USA festival i Aarhus
En meget varm dag for vores Harley'er! Vi var en stor flok der kørte fra klublokalerne

for at line vores motorcykler op på Bispetorv i anledning af USA festivalen i Aarhus.

Kørte derefter parade gennem midtbyen sammen med Corvette og Mustang klubberne. Efter en hed tur i paraden, parkerede vi vores meget varme

motorcykler og fik noget mad og drikke.

Men en god aften, hvor vi også hørte levende musik på Store Torv om aftenen.

Chapter 1 Aros 15 år
Et brag af en fest!

Danmarks ældste HOG Chapter fik afholdt jubilæumsfest, 15 år.

Der var en flot fællestur rundt på Mols, med pause i Ebeltoft.

Herefter gik turen hjem til Cap's hvor der var konkurrencer i bl.a. lokumsræs og rodeotur.

Om aftenen spiste og festede over 100 Hog'ere i telt foran vores klublokaler.

Vi må sige at vi fejrede os selv på behørig vis :-)

Nytårskur 2013
Årets nytårskur i vores klublokaler var en rigtig hyggelig aften for 30 fremmødte Hog'ere.

Der var masser af hygge, sjove konkurrencer, auktioner, beretning fra vores Director og sidst men ikke mindst var maden et kapital for sig - lækkert!

Årets priser:

Årets pudseklud: Reiner Schwaen

Årets Lady HOG'er: Janne Hjuleraa Poder

Årets HOG'er: Freddy Andersen

Årets mest standhaftige HOG'er: Keld Thyregod

Årets HOG'er som har gjort sig mest bemærket: Jørgen Rosenkrands - for at gennemføre en "Iron Butt"

En stor tak til Cap's for fine gaver, og en meget stor tak til Bundgas for at arrangere denne gode aften.

Besøg fra Mosten Raceday
En klubaften med fuld fart på!

Fra Mosten MC kom Hitz og Jan, som begge er med i Race Day udvalget. De holdt et kort foredrag, og de havde

desuden medbragt Finn Asserbo og hans TopFuel Bike. Finn fortalte om sin TopFuel maskine, og om det at køre

race - og lidt om selve maskinen.

Hele aftenen var en succes - underholdende foredrag af alle 3.

Tak til Hitz, Jan og Finn for en god aften.

Danish Chapter Meeting
En kanon weekend er netop veloverstået - Chapter 1 AROS, Chapter Copenhagen og Chapter Jylland Syd var samlet til et fælles arrangement hvor også Majoren Bjørn Solberg fra HOG havde fokus på dette nye fælles samarbejde - flot vejr og super oplevelser gjorde denne weekend til en súcces - 82 deltagere på 64 Harley-Davidson ....

Biker Jens
En forrygende aften med Biker-Jens
Jens Romundstad bedre kendt under kunstnernavnet "Biker Jens", er en dansk civiløkonom, performer, tv-vært, lokalpolitiker for Venstre og deltager af Robinson Ekspeditionen 1998 og Robinson Ekspeditionen 2002. Han er nok mest kendt for at være vært på rejseprogrammet Biker-Jens i USA. Jens kommer og fortæller omkring sit liv på motorcykel. En af rejserne, bød på utallige og ekstreme oplevelser og møder med blandt andre den verdensberømte dansker, Morten Andersen, der var kicker for Atlanta Falcons, Ku-Klux-Klan, Sven-Ole Thorsen, alligatorjægere, voodoo-præstinder og den danske trommeslager i rockbandet Metallica - Lars Ulrich.

Tryk på overskriften "Biker Jens" og læs mere....

Sæsonstart 2009
Så blev der igen givet gas, først på pladsen foran klubhuset hvor der fra kl. 10.00 til kl. 16.00 var et næsten konstant bulder af dejlige v2er motorer, og sidst men ikke mindst i klubhuset hvor der kl. 18.30 blev kaldt til bordets glæder.
Sjældent har så få, glædet så mange, med så meget, rigtig lækkert mad, det var jo en sand fornøjelse at komme på ”gourmet restaurant” i Hogs eget klubhus stor ros til dem som stod for madens frembringelse, og stor ros til dem som sørgede for at vi andre bare behøvede at møde op til fest i klubhuset, hvor det hele var lavet parat, således at vi kunne få en optimal aften ud af det.

Tryk på overskriften "Sæsonstart 2009" og læs mere...

Donation Skejby
I dag kørte en flok fra vores Chapter til Skejby sygehus for at donere kr. 10.000 til hospitalsklovnen samt en bærbar computer til en patient - der med den får mulighed for at færdiggøre sin uddannelse.
Som I kan se af fotoet flyttede næsten hele børneafdelingen ud på parkeringspladsen for at se vores flotte maskiner.
Et par af børnene fik en lille køretur - og selv Hospitalsklovnen Angus var ude og få luftet sin røde næse!

Værkstedsaften
15 interesserede mødte den 25.03.08 frem til en værkstedsaften med råd og tips, omkring forårsklargøring af motorcyklen, hos CAPS Risskov, Jesper værkfører fortalte om batteriet og hvor vigtigt det er at holde power på det og gerne med en pulslader når motorcyklen ikke bruges dagligt, det forlænger levetiden på batteriet, og så er der jo også den fordel at "dyret" altid er klar til start, og det er lidt vigtigt i denne tid hvor det klør alle mulige steder på kroppen, men kløen er nok mest udpræget i højre håndled hos de fleste tros alt! --Man kan næsten ikke vente på at saltet skal blive skyllet af vejen og moder sol vil skinne fra en skyfri himmel.

Tryk på overskriften "Værkstedsaften" for at læse mere....

Jesperhus træffet 2007
Så kom turen til det 8. Danish North Sea Rally på Jesperhus.

Prøv at gå ind og se alle de gode fotos - de fortæller mere end 1000 ord :-)